Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.11.11.

Születésnapi verseny az uszodában

Ellepték a sportolni vágyó gyermekek a 30 éves Kispesti Uszodát, ahol az évforduló alkalmából korosztályos úszóversenyekkel várták Kispest apraja-nagyját.

undefined

Harminc éve, 1988-ban alapították a Kispesti Uszodát, amely a jubileum alkalmából családias hangulatú programmal és úszóversennyel várta a kispesti iskolásokat, szüleiket és tanáraikat.

undefined

A mostani születésnapi úszóversenyt az évenként szokásos őszi versennyel kötötték össze, azonban – figyelemmel az alkalomra – több újdonsággal is készültek a szervezők: minden nevezőnek kedveskedtek egy kisebb ajándékkal, a helyezettek pedig egyedileg erre az alakalomra készített medálokat vehettek át. Az újdonságok azonban a verseny szervezésében is megmutatkoztak: a korosztályos versenyeket követően az első hat helyezett döntőben vett részt, ezzel is fokozva a versenyhangulatot. Valamint most először, külön számként egy sorversenyszerű iskolai váltóúszásban is összemérhették teljesítményüket a résztvevő gyermekek.

undefined

– Nagy örömmel látom, hogy ilyen sok sportolni vágyó gyermek vett részt, hiszen a minél fiatalabb korban kezdett rendszeres testmozgás a jövő egészséges generációjának egyik záloga – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki maga is díjakat adott át az ifjú sportembereknek.

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=