Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.09.27.

Átadták a fővárosi támogatással megújult Eötvös utcai KRESZ-parkot

100 millió forinttal támogatta a Fővárosi Önkormányzat az Eötvös utcai volt KRESZ park átépítését, ahol ennek köszönhetően kialakítottak kutyafuttatót, fitneszrészt, futókört, nyilvános illemhelyet, pihenőpark-részt padokkal, és végre a közvilágítást is kiépítették, hiszen korábban elhagyatott, sötét volt a park éjjelente.

undefined

Boldogan vették birtokba a megújult Eötvös utcai KRESZ-parkot a környéken élő családok, gyerekek, akik már nagyon várták, hogy játszhassanak a tűzoltóautóban, a felnőttek pedig, hogy futhassanak az itt kialakított futókörön. A korábban elhanyagolt területet végre a szabadidő hasznos eltöltésére használhatják a kispestiek.
A Fővárosi Önkormányzat 100 millió forinttal támogatta a munkálatokat, ennek köszönhetően kutyafuttató, fitneszrész, futókör, nyilvános illemhely és  pihenőpark-rész is van, padokkal.

undefined

- Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lakótelepi parkok is méltó, 21. századi körülmények között fogadják a kerületieket, valamint, hogy Kispesten minél több helyen legyen ingyenesen elérhető, sportolásra is alkalmas terület. Örülünk, hogy a fővárosi önkormányat támogatásával létrejöhetett ez a park. A korábban átadott, szintén kormányzati támogatással újjáépült Kúttói erdő után ez a park is illeszkedik a kormány sport-és szabadidőpark programjába, amely éppen az ingyenesen eléhető sportolási lehetőségek kialakítását szorgalmazza - mondta el lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, a kormánypártok polgármesterjelöltje. 

undefined

– Régóta várták már ezt  fejlesztést a környéken élők, hiszen a park korábban elhagyatott és sötét volt, nem lehetett használni – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság tagja, a 2. számú választókörzet képviselőjelöltje.

undefined

– Nem csupán ebben a fejlesztésben nyújt jelentős segítséget Kispestnek a főváros, vagy a kormány, hiszen éppen a közelben, a Csokonai utcában, kizárólag kormányzati forrásból jött létre egy másik sportpark is – tette hozzá Stefán Csilla (Fidesz-KDNP), a 3. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=