Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.08.01.

Hamarosan elkészülhet az Eötvös utcai KRESZ-park

Rövid időn belül három sport- és szabadidőparkkal gazdagodik Kispest, hiszen a kizárólag kormányzati forrásból létrejövő Csokonai utcai sportpark, és a kormányzati támogatással megújuló Kúttói erdő mellett javában zajlik a munka a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával megvalósuló Eötvös utcai KRESZ-parkban is.

undefined

Hamarosan kulturált időtöltésre, kikapcsolódásra és sportolásra alkalmas szabadidő- és sportparkká alakul az Eötvös utcai KRESZ-park a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával. Szembetűnő a már eddig elvégzett munka eredménye: több játékot, sporteszközt is kihelyeztek, amelyeket biztonságos gumiborítású alap vesz körül, már alakítják ki a járdákat is.

undefined

A Fővárosi Önkormányzat TÉR_KÖZ Városrehabilitációs pályázatán nyert forrásnak köszönhetően – a lakók véleményét, javaslatait is figyelembe véve – a lakossági fórumon bemutatott tervek szerint lesz kutyafuttató, fitneszrész, futókör, nyilvános illemhely, pihenőpark-rész padokkal, és végre a közvilágítást is kiépítik az éjjelente a korábban még elhagyatott, sötét parkban.

undefined

– Egész Kispestnek és a környéken élőknek is jó hír, hogy fővárosi támogatással újabb sportolásra és a szabadidő kulturált eltöltésére alkalmas területtel gazdagodik Kispest – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság tagja, a 2. számú választókörzet képviselőjelöltje. – Nemcsak ebben a fejlesztésben nyújt jelentős segítséget Kispestnek a főváros, vagy a kormány, hiszen az éppen megújuló wekerlei kispiac munkálatait 110 millió forinttal támogatta a főváros, a kormány 10 millió forinttal járult hozzá a Kúttói erdő sport- és szabadidőparkká alakításához, valamint kizárólag kormányzati forrásból jön létre sportpark a Csokonai utcában – tette hozzá.

undefined

– Gazdiként én magam is nagyon örülök, hogy a területen kutyafuttató is létesül, ezt régóta várták már a lakók. A kerület többi részén található kutyafuttatót is méltó állapotba kellene hozni, mert a legtöbb csak üres, poros, elzárt terület, ahol még víz sincs – mondta Stefán Csilla (Fidesz-KDNP), a 3. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=