Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.05.16.

Lakótelep futás ingyenes egészségügyi szűrésekkel és sok játékkal

Ingyenes egészségügyi szűrésekkel, kézműves foglalkozásokkal, arcmatricázással, kihelyezett sporteszközökkel és természetesen az elmaradhatatlan futóversennyel várják a mozogni vágyókat június 1-én a Csokonai utcába, a Vass Lajos Iskola melletti területre a III. Lakótelep futás és egészségnapra.

undefined

A mozgás nem csupán a testünknek, hanem a lelkünknek is jót tesz. Éppen ezért, immár harmadik alkalommal invitálja a kerületieket a Kispesti Társaskör és a Nego Kyokushin Karate Egyesület egy igazán mozgalmas napra június 1-én, a Vass Lajos Iskola melletti területre.

A futás az egyik legjobb és leghatékonyabb mozgásforma, amely testünk izomzatának csaknem 70 százalékát megdolgoztatja. Aki szeretné, kipróbálhatja magát a 600 méteres mini futamon a gyermekével - ahol a korábbi évek tapasztalatai alapján kisgyermekes családok is rajthoz álltak -, az edzettebbek 2,2 vagy 4,4 kilométeres távokon tesztelhetik állóképességüket.

A futóversenyek mellett számos izgalmas szabadidős elfoglaltság, egészségügyi szűrővizsgálat és bemutató várja majd az érdeklődőket. Azokat, akik beneveztek a versenyre a Kispesti Kisoroszlánok mozgatják át a rajt előtt. A kispesti kézilabda utánpótlás tagjai egyébként a futóversenyt követően bemutatót is tartanak az érdeklődőknek, és mindenkit várnak szeretettel a kézilabda kapuknál egy kis gyakorlásra.  Az Öt Elem Wushu Egyesület tagjai thai chi bemutatót tartanak majd. A területen  a Decathlon jóvoltából felállított sporteszközöket a rendezvény ideje alatt 9-12 óráig szabadon használhatják a résztvevők. A rendezvény megszervezését a Budapest Erőmű Zrt. segítette.

A regisztráció és a részvétel ingyenes!

A futóversenyekre előzetesen ITT tud regisztrálni!

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=