Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.03.22.

Már lehet pályázni a táborozási támogatásra!

Már lehet jelentkezni a Kispesti Társaskör által meghirdetett táborozási pályázatra! Dr. György István, Budapest kormánymegbízottjának jóvoltából ezúttal is csaknem 130 kispesti gyerek juthat el nyári táborba, miután a legutóbbi, Póka Egon Experience-szel közös jótékonysági koncertjük bevételét, 3,8 millió forintot idén is kispesti és kőbányai gyerekeknek ajánlották fel.
undefined
 
2011-ben, Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, a Kispesti Társaskör elnökének ötlete nyomán indult útjára az a jótékonysági koncertsorozat, amelynek köszönhetően immár nyolcadik alkalommal segíthetnek a rászorulóknak. Dr. György István, a Póka Egon Experience-szel közös „Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncerteken az elmúlt években csaknem 20 millió forintot gyűjtöttek össze. Legutóbb, tavaly decemberben 3,8 millió forintot „zenéltek össze”, amelyet immár negyedik alkalommal ajánlottak fel a gyerekeknek.
– Évről-évre óriási segítség a családoknak az az immár 15 ezer forintos támogatás, amelyet a gyermekek fejenként kapnak a nyári táborozáshoz. Nekünk pedig hatalmas élmény látni azt a sok csillogó szempárt, akiknek teljesülhet az álma, és a barátaikkal, osztálytársaikkal közös élményeket szerezhetnek a táborokban. Ezeket bizonyítja az a sok fotó, amelyet elküldenek nekünk – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki évről- évre részt vesz a koncertek megszervezésében is.
Az elmúlt három évben Kispestről már több mint 350 gyermek táborozhatott a támogatásnak köszönhetően, az idei évben pedig ismét csaknem 130 gyermek vághat neki újra a kalandoknak. Korábban pedig a Gyermekek Átmeneti Otthonának lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, de hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. 
 
További információt a kispestitarsaskor@ gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 232 4303-as telefonszámon lehet kérni.
 
undefined
 
A jelentkezési lapot ide kattintva tudja letölteni pdf formátumban. 
 
 
forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=