Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2019.03.06.

Idén is volt Polgári Farsang

Idén is megrendezték az immár hagyományosnak mondható polgári farsangot a KMO Művelődési Házban. A sorban a negyedik farsangi mulatság is jó hangulatban zajlott, az est résztvevői idén is felejthetetlen élménnyel, valamint értékes tombolanyereményekkel térhettek haza.

undefined

Értékes tombolanyereményekkel és látványos produkciókkal tűzdelt este volt a Kispesti Társaskör által szervezett farsangi mulatság idén is. Dódity Gabriella önkormányzati képviselő, a Kispesti Társaskör elnöke, az est háziasszonya köszöntőbeszédében kiemelte, mennyire fontosnak tartja azokat az eseményeket, rendezvényeket, megemlékezéseket, amelyek közösséggé kovácsolják az egyes embereket, így a kispesti polgári oldal szimpatizánsait is. Beszédében rámutatott: külön öröm számára, hogy évről-évre megtöltik Kispest legnagyobb rendezvénytermét, és hasonló létszámmal gyűlnek össze minden adventkor, szavalják el minden március 15-én Kossuth Lajos szobránál a Nemzeti Dalt, közösen emlékeznek meg a nemzeti összetartozásról, a kommunizmus áldozatairól, vagy fáklyás felvonulással hajtanak fejet 1956. hősei és áldozatai emléke előtt. Dr. György István, Budapest kormánymegbízottja szintén az összefogás erejéről, az összetartozás fontosságáról, a hagyományok ápolásáról beszélt. Arany-Tóth Zoltán, Kispest Díszpolgára, a Kispesti Társaskör Egyesület tiszteletbeli elnöke pedig megköszönte a fiataloknak, hogy tartalmas programokkal és a hagyományok őrzésével viszik tovább fáradhatatlanul a kerület legrégebbi civil szervezetét. Az esten külön köszöntötték a jó egészségnek örvendő, 94 éves Fóris Kálmánt, Kispest Díszpolgárát, a Kispesti Társaskör Egyesület egyik alapítóját is, akinek saját készítésű borával is koccintottak. 

undefined

Gál Pálné Éva a wekerlei költő és meseíró, Juhász Magda: Lopótök című versét szavalta el az egybegyűlteknek. A költő-meseírót egyébként – ahogyan Dódity Gabriella az est folyamán elárulta –, Kispest Díszpolgára címre javasolta a kispesti Fidesz-KDNP frakció. A Maroshévizi Fitness Iskola növendékei látványos akrobatikus-táncos műsorral készültek, míg a Kispesti Alapfokú Művészeti Iskola gitár szakos növendékeinek fantasztikus előadását hallgathatták az egybegyűltek. A vacsora után pedig tombola várta az est vendégeit, az értékes nyereményeket a kispesti Fidesz-KDNP frakció képviselői és bizottsági tagjai, valamint dr. György István kormánymegbízott és Földesi Gyula választókerületi elnök ajánlották fel. Számos színházjegy, könyvutalvány, vacsorameghívás, borválogatás, valamint Magyar Nemzet előfizetés, valamint konyhai és háztartási gép is gazdára talált. A legszerencsésebbek egy háromnapos Volkswagen tesztvezetéssel és a kispesti Fidesz fődíjával, egy síkképernyős televízióval térhettek haza. A szervezők úgy búcsúztak: veletek, jövőre, ugyanitt!

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=