Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.12.15.

A magyar emberek biztonsága az első

Készen áll a kormány, hogy megvédje a magyar embereket, ezért arról döntött, hogy az ország 160 karácsonyi vásárának biztonságát a Terrorelhárítási Központ és a Magyar Honvédség katonai rendészei erősítsék meg.

undefined

A kormány komolyan veszi az emberek biztonságát, ezért a strasbourgi terrortámadás miatt arról döntött, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) a Magyar Honvédség katonai rendészeti egységeivel megerősítik a karácsonyi vásárok védelmét.

Noha a magyarországi veszélyeztetettség nyilvánvalóan nem éri el azt a szintet, ami Strasbourgban, vagy szerte Nyugat-Európában tapasztalható, a helyzet szigorítást igényelt: a polgárok biztonsága és a belbiztonság megőrzése miatt erősítették meg a védelmet. A kormány készen áll arra, hogy megvédelmezze a magyar embereket – jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. 

Az országban 160 helyszínen tartanak karácsonyi vásárt, ezek biztonságát garantálja a TEK és a katonai rendészek együttműködése.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, "mert nem dőltünk be a migránspolitikának, amit ránk próbáltak erőltetni", így sikerült megőrizni az ország biztonságát - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.

Lelőtték a strasbourgi terroristát

Csütörtök délután nagyszabású rendőri akció indult Strasbourg Neudorf negyedében, ahol Chérif Chekatt kedden három embert megölt, tizenkettőt megsebesített.

Este 9 óra után dördültek el a lövések, és a tűzpárbajban egy járőr lelőtte a terroristát.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=