Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.12.07.

Rászoruló családoknak vittek meglepetéseket

Örömet szerezni a legnagyobb dolog – vallják ezt a kispesti Fidesz-KDNP frakció tagjai is, akik immár harmadik éve lepik meg karácsonykor a nehéz helyzetbe került családokat játékokkal és tartós élelmiszercsomaggal. Ajándékokból ezúttal sem volt hiány, ahogy boldogan csillogó szempárokból sem, hiszen csaknem 80 gyermeket leptek meg ajándékcsomaggal, és 30 családot tartós élelmiszercsomaggal a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központban.

undefined

2016-ban Dódity Gabriella kerületi Fidesz-elnök ötlete alapján, hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, amelynek köszönhetően évről-évre egyre több gyermeket tudnak ajándékcsomaggal meglepni karácsonykor. A kezdeményezéshez csatlakozott a KDNP, valamint a CBA Remíz üzlet is, így nem csupán játékok kerülhettek a fa alá, hanem ünnepi vacsora is az asztalra, mivel 30 család, tartós élelmiszercsomagot is kapott a kispesti Fidesz és a CBA jóvoltából. Ahogy minden évben, idén is hatalmas sikert aratott Dódity Gabriella ajándéka, az óriás mackó, Berci.

undefined

– Nem csupán az ajándékozás az igazi öröm ebben a kezdeményezésben, hanem látni, hogy mennyi segítő szándékú ember él Kispesten. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki elhozta nekünk a felajánlását, amelyek közé becsempésztük a mi ajándékainkat is. Elmondhatatlan örömet okoztak ezzel a kicsiknek, és természetesen a szüleiknek is – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki kollégáival, Song Simonnal, Fekete Márkkal, Mihály Andrással, Ékes Gáborral és Lazányi Ferenccel együtt adta át a név szerint összeállított csomagokat, amelyek a kispestiek felajánlásai mellett a képviselők saját pénzükből vásárolt sportszereket és játékokat rejtette. – Külön köszönöm a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központ munkatársainak a segítséget, hogy a játékok a lehető legjobb helyre kerültek, és szintén köszönöm az egész éves kitartó munkájukat.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=