Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.10.31.

Átadták a felújított Szivárvány óvodát

Befejeződött a Szivárvány Óvoda energetikai felújítása. Az intézmény 30 millió forintos kormányzati támogatással újult meg. Beszigetelték az épületet, kiépítették a napelemes rendszert, kicserélték az ablakokat és a világítást is korszerűsítették.

undefined

Az intézményre már nagyon ráfért a felújítás. A rossz minőségű ablakokat több helyen be kellett szögelni, a lapostető miatt elviselhetetlen volt a meleg nyáron, de a konyha, az óvónői öltözők és az irodák is borzalmas állapotban voltak. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok  többször szorgalmazta a munkálatokat, egyebek mellett abban a 60 oldalas összeállításban is, amelyben az óvodákban és bölcsődékben szükséges felújításokat foglalata össze, és adta át Gajda Péter polgármesternek. A felújítás 30 millió forintos kormányzati támogatással valósult meg.  Beszigetelték az épületet, kiépítették a napelemes rendszert, kicserélték az ablakokat és a világítást is korszerűsítették.  Sajnos a régi, rozsdás radiátorokat még nem cserélték le, és a konyha is felújításra szorul.

undefined

- Öröm látni, hogy a gyermekek ilyen szép környezetben tölthetik  a mindennapjaikat – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki hozzátette: reméli, hogy a jövőben folytatódnak az intézmény felújítások és minden kispesti gyermek szépen felújított óvodába és bölcsődbe járhat.

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=