Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.06.14.

Épül a kézilabda pálya a Vass Lajos iskolában!

Elkezdődött a kültéri kézilabda pálya építése a Vass Lajos Általános Iskolában. A pálya a Magyar Kézilabda Szövetség kormány által támogatott rekortán pálya fejlesztési programjának keretében valósul meg. A fejlesztés kezdeményezője, Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) tájékoztatása szerint a pályát szeptembertől már használhatják a gyerekek.

undefined

Néhány hetes előkészület után a Vass Lajos Általános Iskolában is megkezdődhetett a Magyar Kézilabda Szövetség kormány által támogatott rekortán pálya fejlesztési programjának keretén belül a kézilabda pálya építése. A fejlesztést Dr. György István, Kőbánya és Kispest választókerületi elnöke és Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok kezdeményezte, hogy az egyébként kézilabdás múlttal rendelkező iskolában alakítsanak ki egy edzésre és versenyekre is alkalmas pályát a töredezett aszfaltú régi pálya helyén. 

undefined

Dódity Gabriella márciusban Facebook-oldalán közölte az örömhírt, hogy zöld utat kapott a kézilabda pálya építése, a munkálatok pedig a napokban már meg is kezdődtek, és várhatóan július első napjaiban be is fejeződnek. Óriási segítség lesz az új, modern pálya az iskolának, ahol egyébként sportosztály is indult a Kispesti Női Kézilabda Klub edzőinek közreműködésével. Hamarosan újabb kormányzati fejlesztés is megindulhat Kispesten, nemsokára ugyanis megkezdődik a kormány szabadidő-és sportpark programjának keretében egy szabadtéri sportpark kialakítása a Csokonai utcában, a lakótelepen - mondta lapunknak Dódity Gabriella, Kispest fejlesztéspolitikai tanácsnoka.  

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=