Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.04.05.

Burány és Hiller pártja lebontaná a kerítést

Lebontaná az MSZP, Burány Sándor és Hiller István pártja a határunkat védő kerítést. Tagadják, hogy létezik a Soros-terv és a kötelező betelepítési kvóta, amelyről egyébként tavaly novemberben döntött az Európai Parlament.

undefined

Ha a szocialistákon múlna, lebontanák a határvédelmi kerítést és végrehajtanák a Soros-tervet, kockára téve ezzel a magyarok biztonságát. Erről a párt több ízben is tanúbizonyságot tett. Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, a migránsválság kezdetekor többször is kifejtette: „A bevándorlás egy álprobléma”.

Nem vélekedik másképp Botka László sem, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje. 2017 nyarán a Reutersnek elmondta: „azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen. Nem építettem volna kerítést, mert nem a kerítés mentette meg Magyarországot…”

Molnár Gyula, az MSZP elnöke is hitet tett már a kötelező betelepítési kvóta mellett. – Csak felületi kezelés, amit a kormány tesz a migránsválsággal kapcsolatban, és Európával együtt kellene a problémát megoldani – mondta az MSZP elnöke az ATV-ben. Molnár Gyula arra a kérdésre, hogy eszerint akár a kvótát is el kell-e fogadni, azt mondta, nem teheti meg egy ország, hogy csak élvezi az előnyöket, de a kötelezettségeket nem vállalja. Szerinte, ha az együttműködésben vannak olyan elemek, amelyek nem annyira kedvezőek Magyarországnak, azt bizony el kell fogadni.

Mindezek mellett nem meglepő az sem, hogy Lendvai Ildikó ismert MSZP-s politikus, tavaly áprilisban úgy nyilatkozott a Mandiner.hu kamerái előtt, hogy „az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak!”

Pártjuk álláspontját követve cselekedtek Burány Sándor és Hiller István, Kispest szocialista képviselői is. Egyikőjük sem szavazta meg a tavalyi kvóta népszavazás után az alaptörvény-módosítást, amely megtiltotta volna a kötelező betelepítési kvótát. Burány és Hiller nem támogatta az alaptörvény módosítását a terrorveszélyre vonatkozóan, elutasították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet bevezetését, az embercsempészet büntetésének szigorítását, illetve a honvédség feladatkörének bővítését válsághelyzetben. 

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=