Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.03.23.

Idén is lesz táborozási támogatás!

Idén is pályázhatnak a kispesti lakóhellyel rendelkező családok a gyermekek táborozási támogatására. Dr. György István tavaly decemberi jótékonysági koncertjének bevételét ugyanis – az előző két évhez hasonlóan – idén is erre a célra ajánlotta fel. A pályázatokat április 30-ig lehet leadni.

undefined

Dr. György István 2011 óta minden év decemberében jótékonysági koncertet ad a Póka Egon Experience-szel a kőbányai KÖSZI-ben. Az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” sikerét mutatja, hogy a legutóbbi, 2017-es koncertjének bevétele rekordot döntött: 4 millió forint összegű adomány gyűlt össze, így a hét év alatt összességében 19 millió forinttal segíthettek a rászorulóknak.

Az elmúlt években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához, tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. Az utóbbi két alkalommal kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, a kerületből 230 gyermek kapott segítséget az elmúlt két évben. Ez a szám pedig tovább fog nőni, hiszen a pályázatot a tavalyi adományokból idén is kiírják, ezúttal is fejenként 15 ezer forintot lehet nyerni.

Aki az idei évben pályázni szeretne gyermeke táborozási támogatására, a [email protected] e-mail címen április 30-ig megteheti. A részletes pályázati anyagot IDE kattintva tudja letölteni! 

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=