Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.03.23.

Dr. Kocsis Máté: hazánk jövője a tét

„Nem csupán négy évről, hanem hazánk jövőjéről, gyermekeink, unokáink és saját életünkről is döntünk április 8-án, az országgyűlési választásokon. Ha rosszul döntünk, bevándorlóországgá válunk, és ezt nem szabad hagyni” – mondta el dr. Kocsis Máté Kispesten, a Vigadóban tartott teltházas előadásán. A Fidesz budapesti elnöke arról is beszélt, hogy Európa kezd felébredni, és sorra váltják le a bevándorláspárti kormányokat.

undefined

- Németországban 18,6 millió a bevándorló-hátterű lakosság, Londonban pedig az őslakosok száma mindössze 45 százalék. A NATO előrejelzése szerint 2020-ig 60 millió migráns indulhat el Európa felé elsősorban Afrikából és Ázsiából. Nem hibázhatunk, nincs pótvizsga a választások után. Ha most elhibázzuk, bevándorlóországgá válunk – mondta el dr. Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke országjáró fórumának kispesti állomásán, ahol dr. György István és Földesi Gyula, Kispest országgyűlési képviselőjelöltjei fogadták.

undefined

Dr. Kocsis Máté testközelből tapasztalhatta mit jelent, amikor a migránsok ellepik az utcákat.  Józsefváros polgármestereként 2015-ben azzal szembesült, hogy kerületének lakói szinte az utcára sem mertek kimenni, mert a Keleti pályaudvart és a II. János Pál pápa teret ellepték az illegális bevándorlók.

undefined


- Koszt és szemetet hagytak maguk után. Az előtte felújított II. János Pál pápa teret nem használhatták a családok, mert ott sátoroztak a migránsok, wc-két használva a gyermekek homokozóját. Nem tudják elképzelni mit hagytak maguk után, ennek ellenére még őt perelte be a Helsinki Bizottság – számolt be a polgármester. – Bíróságra jártam, mert voltak, akik szerint megsértettem a migránsokat a közösségi oldalam egyik posztjával, amelyben arról tájékoztattam a kerület lakóit, hogy az egészségügyi veszélyek, a kosz és mocsok miatt, amelyet az illegális bevándorlók maguk után hagytak, kértem a terület takarítását és rendbetételét. Benne volt a pakliban, hogy bocsánatot kell kérnem tőlük. Épp a napokban nyertem meg ezt a pert jogerősen is, így kijelenthetem, hogy Magyarországon még kimondhatjuk az igazságot, megőrizhetjük az országunkat, a hagyományainkat, a keresztény kultúránkat – utalva ezzel Franciaországra, ahol óriási botrányt kavart az a döntés, amely szerint el kell bontani II. János Pál pápa szobráról a keresztet.

undefined

Dr. Kocsis Máté arról is beszélt, hogy Európa kezd felébredni, hiszen az elmúlt hetek választásaiból egyértelműen kiderül: az emberek többsége nem akar migránsokkal együtt élni és sorra váltják le a bevándorláspárti kormányokat, elég csak az osztrák és az olasz választásokat megnézni. Horst Seehofer, Németország újonnan megválasztott belügyminisztere, a Bajor tartomány korábbi miniszterelnöke pedig nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy ő egy olyan Németországot szeretne, amelyben az oktatásra, az egészségügyre és a környezetvédelemre többet költenek, mint a migrációra. A legnagyobb terhet jelenleg Németországnak a migráció okozza, a migránsok integrálásával.

undefined

- Ezért fontos, hogy megmaradjon a határunkat védő kerítés, és ezért fontos, hogy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelyik meg tudja védeni hazánkat a migránsáradattól. A baloldal nem ilyen. Többször kinyilatkoztatták, hogy lebontanák a kerítést és befogadnák a migránsokat. Ezt nem szabad hagynunk, az április 8-i választás ezért nagyon fontos. Ezúttal nem csupán 4 évről döntünk, hanem a jövőnkről.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=