Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2018.02.14.

Burányék lebontanák a határvédelmi kerítést

Lebontaná a határunkat védő kerítést az MSZP, Burány és Hiller pártja. Tagadják, hogy létezik a Soros-terv és a kötelező betelepítési kvóta, amelyről egyébként tavaly novemberben döntött az Európai Parlament. Nem szavazták meg a családokat segítő intézkedéseket sem.

undefined

Ha a szocialistákon múlna, lebontanák a határvédelmi kerítést és végrehajtanák a Soros-tervet, kockára téve ezzel a magyarok biztonságát. Burány Sándor, Kispest MSZP-s országgyűlési képviselője feleslegesnek tartja a kerítés megépítését, és egyetlen nyilatkozatával sem szállt szembe pártja álláspontjával annak kapcsán, hogy a magyarokat igenis meg kell védeni a bevándorlóktól.

Nem támogatják a családokat sem

Burány és Hiller nem támogatta az alaptörvény módosítását a terrorveszélyre vonatkozóan, elutasították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet bevezetését, az embercsempészet büntetésének szigorítását, illetve a honvédség feladatkörének bővítését válsághelyzetben. De nem csökkent volna idén 16-ról 15%-ra a személyi jövedelemadó sem, ha ez rajtuk múlik. Továbbá nemet mondtak a kétgyermekes családok adókedvezményének megemelésére, és nem szavazták meg a sertéshús áfájának csökkentését sem. Nemet mondtak a családi adókedvezmények bővítésére és más, az emberek életét könnyítő intézkedésekre is.

forrás: kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=