Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2017.06.13.

Családok közös nyaralását támogatja az Erzsébet-program

Idén először támogatja a családok közös nyaralását az Erzsébet-program. Idősek üdülése után új lehetőség nyílt a nagyszülőknek: unokáikkal közösen utazhatnak el több napos hazai üdülésre. Ezen felül kedvezményes pihenésre pályázhatnak a gyermeküket egyedül nevelő, illetve a kétgyermekes szülők is.

undefined

Ettől az évtől lehetőség nyílik arra, hogy a nyári szünetben a nagyszülők kedvezményesen nyaralhassanak unokáikkal közösen az Erzsébet-program jóvoltából. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány gyermeknap alkalmából megnyitotta új pályázatait, amelyekben a családi programoké lett a főszerep.  

A nagyszülős nyaralás most már nemcsak a gyümölcsöskertet jelenti, hanem az unokákkal együtt elutazhatnak 4-5 napra valamelyik közkedvelt hazai üdülési pontra. A kedvezményhez jutás feltétele, hogy a nagyszülő nyugellátásban részesüljön, valamint a 2016. évre megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000 forintot. Emellett nem rendelkezik egyéb, további rendszeres jövedelemmel, vagy foglalkoztatott jogviszonyban állóként a háztartásában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér összegét.

Ezen felül az Erzsébet-programban a gyermeküket egyedül nevelő, illetve kétgyermekes szülőkre is gondoltak, idén először nyílik lehetőség számukra is kedvező üdüléshez jutni.

Pályázni kizárólag elektronikusan lehet 2017. május 28. – 2017. június 30. között, a www.erzsbetprogram.hu oldalon, regisztráció és pályázói profil létrehozását követően.

Amennyiben segítségre szorul, kérjük keresse fel a kispesti Fidesz irodát, ahol készségesen állnak rendelkezésre.

Cím: XIX. Ady Endre út 91.

Információ: 0620 242 7079

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=