Dódity Gabriella

Fővárosi képviselő

2017.05.29.

Ismét gyermekek nyári táborozását támogatja dr. György István

Több mint kétszáz kőbányai és kispesti gyermekek táborozását támogatja idén is dr. György István budapesti kormánymegbízott a hagyományos, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!”elnevezésű jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásokból. Száz kőbányai és száz kispesti gyermek pályázhatott a fejenként 15 ezer forintos támogatásra. Kispesten közel 130 gyermek gyújtotta be pályázatát a Kispesti Társaskör Egyesülethez. Mivel senkit nem szerettek volna elutasítani, megemelték az összeget, így idén mindenki megkaphatta a támogatást.

undefined

A kispesti gyerekek és szüleik a Kispesti Kaszinóban rendezett családias ünnepségen vehették át a gyermekenként 15 ezer forintos összeget dr. György István kormánymegbízottól és Dódity Gabriellától, a Kispesti Társaskör elnökétől.

undefined

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Kőbányai Szociális Védegylet és a Kispesti Társaskör Egyesület pályázatain keresztül jelentkezhettek a támogatásért. Idén több mint hárommillió forint adományból, gyermekenként 15 ezer forintos támogatást nyerhettek el a családok.

undefined

Dr. György István a Póka Egon Experience-szel 2011 óta minden évben megrendezi az immár hagyományos, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertet. Az ötlet Dódity Gabriellától származik, aki évről évre segítséget nyújt a szervezésben.

undefined

- Nem gondoltam volna, hogy a jótékonysági koncert ilyen sikeres lesz, immár hat éve minden évben megszervezzük, és ez a második év, hogy gyermekek táborozására fordítjuk az összeget. A korábbi években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel leptük meg, de hozzájárultunk a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket v és gyógyászati segédeszközöket vásároltunk kispesti nyugdíjas otthon számára – sorolta Dódity Gabriella a korábbi felajánlásokat, majd az adományt felajánló dr. György István kormánymegbízottnak adta át a szót.

undefined

- Amikor hat évvel ezelőtt barátommal, Póka Egonnal elindítottuk az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” című jótékonysági koncertet a kőbányai KÖSZI-ben, még nem is gondoltuk volna, hogy ennyi örömet és boldogságot élhetünk át együtt a nyerteseinkkel. Tavaly, amikor száz-száz kőbányai és kispesti gyermek táborozását segítettük, a rengeteg csillogó szempárt látva határoztuk el, hogy idén is erre a célra ajánljuk fel a támogatásokat. Ebben az esztendőben december 1-jén rendezzük meg a jótékonysági koncertet, ahová mindenkit szeretettel várunk! – mondta el dr. György István, aki az adományok átadása előtt a gyerekekkel közösen elénekelte a közkedvelt Micimackó slágert, amelyet a kormánymegbízott gitáron kísért.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

forrás:kispest.info

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=