Dódity Gabriella

Kispesti frakcióvezető

Hírek

2019.07.12.

Jelöltállító taggyűlés és nyárindító kerti parti

Készen állunk az őszi önkormányzati választásra! A kispesti Fidesz tagsága megerősítette, hogy Csehiné Lublóváry Mónika, Einhorn Tamás, Ékes Gábor, Fehér Marcella, Fekete Márk, Lazányi Ferenc, Mihály András, Molnár András, Stefán Ferencné Csilla, Song Simon és Vidra Zoltán indulhat képviselőjelöltként ősszel, míg jómagam szintén bizalmat kaptam egyéniben is lakóhelyemen, az Öreg Kispesti részen. Köszönjük a támogatást! A döntést a Fidesz Budapesti Választmánya véglegesítheti jövő héten. Jelöltállító taggyűlésünket az immár hagyományos nyárindító kerti partival zártuk. Jó pihenést mindenkinek a nyárra, nekünk pedig jó munkát őszre.
Tovább
2019.07.11.

5 milliárd forintnyi külső fejlesztési forrás Kispestnek

Kispest egy éves költségvetésének közel fele, mintegy 5 milliárd forint érkezett kormányzati, vagy fővárosi fejlesztési forrásként a kerületbe, amelyből számos nagy volumenű fejlesztés valósult meg az utóbbi 5 évben, vagy van folyamatban jelenleg is.
Tovább
2019.07.10.

Megnyitott a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy-és Strandfürdő

Míg a Demszky érában évente 600 millió és 1 milliárd forint közötti veszteséget termelt a budapesti gyógyfürdőket és strandokat üzemeltető vállalat, addig a Tarlós István főpolgármester vezette Budapesten a cég tavalyi adózás előtti eredménye 4,3 milliárd forint volt. Így épülhetett újjá 3,8 milliárd forint saját forrásból és a Fővárosi Önkormányzat támogatásából a 2001-ben bezárt Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy-és Strandfürdő is. A csodaszéppé varázsolt fürdőhely a fővárosban egyedülálló, brómos, sós, jódos gyógyvízével, kinti és benti medencékkel várja a látogatókat. Nemcsak az épülő-szépülő Budapestet, hanem régi kedves kollégáimat, a fővárost üzemeltető cégek vezetőit is jó volt látni. Mindig hálás szívvel emlékezem vissza arra a 2010 és 2014. közötti időszakra, amikor dr. György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes főtanácsadójaként dolgoztam a Fővárosi Önkormányzatban.
Tovább
2019.07.10.

Épül a parkoló az Üllői út mentén

Kispest többi részéhez hasonlóan a Corvin krt. 2. és 4. környékén is gondot okoz a lakóknak a parkolás. A házak melletti területen az önkormányzat lebontotta a pavilonokat, de a romokat hosszú hónapokig sem takarították el. Fekete Márk (Fidesz-KDNP) bizottsági tag ezért kezdeményezte, hogy a sittet szállítsák el, és alakítsanak ki parkolót a területen.
Tovább
2019.07.10.

Egyedülálló gyógyfürdő Kispest szomszédságában

Megnyílt a budapesti viszonylatban is egyedülálló Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő, amely különleges gyógyvize számos jótékony egészségügyi hatással bír. A Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közös, összesen közel 3,8 milliárd forintos beruházásában megújították a strand 800 négyzetméteres főépületét és építettek egy 4200 négyzetméteres új létesítményt is, amelyek együtt 13 medencével, többféle szaunával várják a pihenni, gyógyulni vágyókat.
Tovább

Munkám Kispestért

2019.02.08.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2018. évi munkájáról


Tovább
2018.03.01.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2017. évi munkájáról


Tovább
2018.02.15.

Javaslataim a kispesti gyermekek méltó körülményeiért

2017 év vége és 2018 év eleje között végigjártam a kispesti óvodákat és bölcsődéket, hogy felmérjem azok állapotát, mivel számos helyen nagyon rossz körülmények fogadták a kispesti gyermekeket. Az intézményvezetőkkel egyeztetve a következő javaslatcsomagot állítottam össze, intézményekre lebontva.
Tovább
2017.03.15.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2016. évi munkájáról


Tovább
2016.02.28.

Beszámoló a fejlesztéspolitikai tanácsnok 2015. évi munkájáról


Tovább

Polgármesteri Program


Csapatom

Írjon nekünk!

=